Sárkányvér (epub, mobi)

Sárkányvér-IsithorIsithor haldoklott. Az életét már csak egyvalami menthette volna meg: sárkányvér. De hol találni sárkányt Ayvaron? És ki az a vakmerő, aki hajlandó szembeszállni vele? S talán igaz a mondás: „Az igazi hatalom nem az, hogy szabadon megteheted, amit akarsz, hanem az, ha eldöntheted, valóban meg akarod-e tenni.”

A regény nyomtatott formátumban a Cherubion Kiadó gondozásában jelent meg 2006-ban. E-könyves formátumban megvásárolható a Trivium Webshopban.

Részlet a regényből
Ahogy megérezte lába alatt a szilárd talajt, Dario is megnyugodott. Elmúlt a megbántottságérzése. Tharina rejtélyes viselkedése kíváncsivá tette, és ennek érdekében hajlandó volt feladni büszkeségét.
Mielőtt továbbmentek, néhány percig a falhoz lapulva várakoztak. A sikátort fürkészték, de az orruk hegyéig sem láttak az egyre sűrűsödő sötétségben. A holdat vaskos felhők takarták, és nem sok jót ígértek az éjszaka hátralévő részére.
Tharina nyilvánvalóan mindent érzékelt, ami körülöttünk történt. Sőt, még többet is!
– Jól figyelj! – fordult Dario felé. – Innentől tényleg azt csináld, amit mondok, különben nagy bajba kerülsz!
– Rendben, igyekszem.
– Amikor a szobádban megfogtam a kezed, volt egy látomásod, igaz?
– Igen.
– Meséld el!
– Mondjam el, mit láttam? – Dario meglepődött. Már megfeledkezett a szobában történtekről, nem gondolt arra, hogy még fontos lehet.
– Hunyd be a szemed, és idézd fel!
– Minek?
– Tedd, amit mondok! – sürgette a lány, és még toppantott is hozzá. – Ne vitázz örökké! Kevés az időnk.
Dario fel nem foghatta, mit akar ezzel Tharina. Szeretett volna tovább menni, hogy megtudja végre, miféle titokzatos dologban járnak, de összetűzésbe sem akart keveredni vele még egyszer, így hát behunyta a szemét. Folytatás…