INFORMATION

Fedezd fel az egyedi könyvborítók varázslatos világát a Rigel Design segítségével!

A jól megtervezett könyvborító nem csupán egy egyszerű külső, hanem egy történet előszava, amely felkelti az olvasók figyelmét, és megérinti a lelküket. A Rigel Design könyvborítók már az első pillanattól magával ragadják az olvasót.

 

Miért válaszd épp a Rigel Design könyvborítókat?

Egyediség: Minden könyv más és más, ezért minden borítót egyedi tervezéssel készítek, hogy tökéletesen passzoljon a történethez és az atmoszférához.

Tapasztalat: Évtizedek óta foglalkozom könyvborítók tervezésével is és multimédia fejlesztőként minden szükséges ismerettel rendelkezem a hatásos, figyelemfelkeltő borítók elkészítéséhez.

Kreativitás: Sajátos és kiemelkedően kreatív megoldásokat kínálok, hogy a borítókon keresztül az olvasók szívébe is belopjuk magunkat.

Együttműködés: A Rigel Design nem csupán szolgáltató, hanem partner is a könyvkiadókkal és szerzőkkel egyaránt, hogy közösen hozzunk létre felejthetetlen műveket.

 

Legyen a könyvborítód is olyan lenyűgöző, mint maga a történet! Bízd rám a könyvborító tervezést, hogy az olvasóidat már az első pillanattól lenyűgözhesd!

A remekművedhez választhatsz a már elkészült könyvborítók közül, de kérhetsz újat is az általad kívánt képi megjelenéssel és tipográfiával.

Minden borítóterv egyedi, és csak egyszer vásárolható meg. Amikor te megvetted, a képet eltávolítom az oldalról, más nem kaphatja meg. Amennyiben szeretnél kicsit változtatni a képen, 3 változtatást végrehajtok rajta (tipográfia, színek, méret).

Hogyha a borítót nyomtatott könyvhöz szeretnéd felhasználni, elkészítem a teljes könyvborítót (előlap+gerinc+hátlap+kifutók) a kért méretben nyomdakészen.

Alább láthatsz néhány példát a teljes könyvborítóra.

Új könyvborítók feltöltése folyamatos lesz.

Lépj velem kapcsolatba még ma, és hagyd, hogy a Rigel Design segítségével könyved külseje is igazi mesterművé váljon!


Árajánlatért írj az everigel@gmail.com e-mail-címre!


.
Discover the magical world of unique book covers with Rigel Design!

A well-designed book cover is not just a simple look, but the prologue to a story that grabs readers’ attention and touches their soul. Rigel Design book covers captivate the reader from the very first moment.

 

Why choose Rigel Design book covers?

Uniqueness: every book is different, so I create each cover with a unique design to perfectly match the story and atmosphere.

Experience: I have been designing book covers for decades and as a multimedia developer I have all the knowledge needed to create effective, eye-catching covers.

Creativity: I offer original and highly creative ways to get into the hearts of readers through the covers.

Collaboration: Rigel Design is not only a service provider, but also a partner with publishers and authors to create unforgettable works together.

 

Let your book cover be as compelling as the story itself! Let me design your book cover so that you can impress your readers from the first moment they see it!

For your masterpiece, you can choose from our existing book covers, or request a new one with the imagery and typography you want.

Each cover design is unique and can only be purchased once. If you have already bought one, the image will be removed from the site and no one else will be able to have it. If you want to change the image slightly, I will make 3 changes to them (typography, colors, size).

If you want to use the cover for a printed book, I will make the complete book cover (front+spine+back+edges) in the requested size ready to print.

Below you can see some examples of the complete book cover.

New book covers will be uploaded continuously.

Contact me today and let Rigel Design help you make the look of your book a true masterpiece!


For a quote, email everigel@gmail.com!