Enoke (epub, mobi)

Enoke-Varázstudománnyal

A regény nyomtatott formátumban a Cherubion Kiadó gondozásában jelent meg 2013-ban. E-könyves formátumban megvásárolható a Trivium Webshopban.

Részlet a regényből
Aprólékosan és módszeresen átvizsgáltak mindent, ami Mursza Hiroszaóhoz volt köthető a hajón. A ruháit, használati tárgyait, az ágyát, de még a kabin falait és a padlót is. Nem találtak semmit, amit mágikus tárgynak használhatott a bosszúálló. Nakano mester hiába terjesztette ki kutató mágiáját a teljes hajóra, „nem tudta megállapítani”, mi lehet az, ami folyamatosan elevenen tartja a rontásvarázslatot.
– Lennie kell valaminek, ami elkerülte a figyelmünket – közölte Hysaóval. – Ebben a pillanatban is érzem a hatását, de nem tudom megállapítani, hogy honnan ered. Ha nem találjuk meg gyorsan, az atyja életébe kerülhet.
– Ha legalább lenne valami kiindulási pont, ahonnan elindulhatnánk… – Hysao tekintete nyugtalanul rebbent ide-oda a kabinban, mígnem megállapodott az atyján, aki békésen aludt, mit sem tudva arról, hogy mi történik körülötte. – Ha valóban olyasmiről van szó, ami nemrég került a birtokába, ő az egyedüli, aki megmondhatja, hogy mit keressünk. Fel kell ébresztenem!
– Csak óvatosan! – figyelmeztette a mester. – A hirtelen ébredés újabb sokkot válthat ki belőle.
Hysao az ágyhoz lépett, ám mielőtt megérinthette volna az atyját, a hajó váratlanul megrázkódott, aztán kissé megbillent, Hysao, Nakano és Chad a falnak tántorodott.
– Mi volt ez? – kérdezte Hysao riadtan. – Csak nem zátonyra futottunk? Folytatás…